Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвЗадава се захлаждане, но няма да е онова

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвЗадава се захлаждане, но няма да е онова
Коментари Харесай

Климатолог: Времето става по-хладно, но няма да има есенно застудяване

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Задава се захлаждане, само че няма да е това стремително есенно захлаждане, при което от 30 падаме на 15 градуса. Това захлаждане ще бъде последователно и най-добре ще се усети в събота и неделя и първоначално и средата на идната седмица към вторник, сряда. Действително през днешния ден ще има летни температури, на доста места в страната, 27, 28 до 30-32 градуса. Вечерта, дори и сега, от Северозапад стартира да прониква по-хладен въздух

Това сподели климатологът Симеон Матев по Нова Тв.

В събота и неделя температурния декор в страната към този момент ще е с до пет-шест градуса по-нисък от това, което имахме в края на седмицата, само че по какъв начин да кажем, черешката на тортата, както вашите излъчвания, ще пристигна вторник, когато нов леден фронт ще намали в допълнение температурите с още толкоз на Националния празник. Между другото оптималните температури в Североизточна България и по високите Западни полета мъчно ще минат 20 градуса, а в южнте елементи на страната още веднъж до 22 и 23 градуса. Това захлаждане ще възстановява температурите, на следващия ден следобяд тук-там ще има превалавания, в Рила и Родопите по-масивни, с градушки. Искам също да кажа, че това захлаждане ще възстановява температурите. След няколко дни захлаждане температурите още веднъж ще ес покачат, добави Симеон Матев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР